Kom jij ons team versterken?

vacature installatiebedrijf

Van Eijk Installatietechniek is een bedrijf met meer dan 75 jaar ervaring. Wij houden ons voornamelijk bezig met het installeren van cv-installaties, gas- en watertechnische installaties, dakbedekking, lood- en zinkwerken en scheepsinstallaties. Het team bestaat uit 11 medewerkers die op een prettige en informele wijze met elkaar samenwerken.


Zoek jij een afwisselende en dynamische baan in de techniek? Van Eijk Installatietechniek in Bergambacht heeft een leuke baan voor je! We zijn op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde:

INSTALLATIEMONTEUR

Wat houdt jouw functie in?

Fulltime (38 uur) werken aan woningbouw- en utiliteitprojecten in de regio. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van gas-, water- en sanitaire installaties (géén rioleringswerkzaamheden).

 

Wat neem je mee?

Affiniteit met werkzaamheden op het gebied van cv-installaties en warmtepompen. Een opleiding in de installatietechniek is een pré, een interne opleiding behoort tot de mogelijkheden. Je bezit rijbewijs B en je woont in de regio.

 

Meer weten?

Loop eens binnen of bel ons en vraag naar Dirk van Eijk.

 

Solliciteren?

Top! Vul het formulier in en upload je cv.

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de Privacyverklaringvan Van Eijk Installatietechniek.

Invalid Input

VanEijkInstallatietechniek 404
404 FOUTMELDING

Oeps, schijnbaar zit er ergens iets niet goed!

Van Eijk Installatietechniek weet het probleem snel te verhelpen.

 

Cookiebeleid

Uw all-round loodgieter

Voor de meest uiteenlopende klussen schakelt u een loodgieter van Van Eijk Installatietechniek in. Voor de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallaties, waterleiding en riolering. Of het nu gaat om een complete dakrenovatie, de aanleg van gas- en waterleiding of een verstopt riool. Onze loodgieters verstaan hun vak.

Totaal in techniek

Het uitgebreide dienstenpakket maakt Van Eijk totaal in techniek – voor particulieren, bedrijven, woningbouw en utiliteitsbouw. Dat doen we al sinds 1930 op een vakkundige en betrokken manier. Daarom besteden we veel aandacht aan onze adviezen, maar ook aan de kwaliteit van ons werk. Onze installateurs volgen regelmatig bijscholingscursussen om hun kennis up-to-date te houden. Alleen zo kunnen we voldoen aan de strenge veiligheidsnormen van de installatietechniek. Zodat u de garantie heeft dat uw installaties veilig zijn.

 lees meer