Van Eijk Installatietechniek is onafhankelijk en vakkundig voor een veilige cv-ketel

cv 01

De ontwikkelingen rondom cv-ketels gaan razendsnel. Het rendement vliegt omhoog en het energieverbruik zakt pijlsnel. Waarschijnlijk levert de investering in een nieuwe energiezuinige ketel u een flinke kostenbesparing op.

Onafhankelijk advies

Van Eijk Installatietechniek installeert en onderhoudt ketels van allerlei verschillende merken. Onze hoofdleverancier is Nefit. Stap gerust eens bij ons binnen voor onafhankelijk en deskundig advies of bekijk ons aanbod online.


Vakkundige installatie

Klanten hikken bij de aanschaf van een nieuwe cv-ketel soms tegen de kosten en de vervangingswerkzaamheden aan. Begrijpelijk, maar niet helemaal terecht. In de meeste gevallen installeert Van Eijk Installatietechniek uw nieuwe HR-ketel netjes binnen een dag. Zo blijft de overlast beperkt en bent u er zeker van dat u met een topketel de winter ingaat.

  Maak een afspraak

cv monteur Frank

van eijk installatietechniek016

Goed onderhoud van levensbelang

Het is belangrijk om het periodiek onderhoud van uw cv-installatie over te laten aan een deskundige monteur. Achterstallig of ondeskundig onderhoud kan tot levensgevaarlijke situaties leiden.

Onderhoudscontract

Sluit u bij Van Eijk Installatietechniek een onderhoudscontract af, dan bent u verzekerd van een veilige ketel die jaarlijks schoongemaakt en gecheckt wordt. U sluit al een onderhoudscontract af bij Van Eijk Installatietechniek vanaf € 85,00 (inclusief btw).

  Bel nu 0182 354 219


Storing melden

Geeft uw cv-ketel een storing aan? Bel dan nu onze storingslijn. Er staat 24 uur per dag een gespecialiseerd team voor u klaar!

  STORING MELDEN

 

 

VCA box
Techniek nederland box
InstalQ-box.jpg
SBB box
CO vrij