Looptijd: 1 september - 31 december 2019

Wie dit najaar zijn oude cv-ketel inruilt voor een nieuwe Nefit HR-ketel, warmtepomp en/of zonneboiler profiteert niet alleen van een lagere gasrekening, maar ook van de Nefit Bosch Recycle Bonus.

Hoe duurzamer, hoe hoger de bonus: van €75,- bij elke HR-ketel, tot wel € 375,- bij aanschaf van een hybride combinatie met zonneboiler.

Informeer bij Van Eijk naar de mogelijkheden.

Advertentie facebook tijdlijn Reinigen van de ventilatiekanalen

Advertentie facebook tijdlijn Honeywell evohome wifi 1200x628px

Looptijd: t/m 31 december 2020

Er is op dit moment veel aandacht voor de energietransitie en duurzaam verwarmen. De juiste keuze maken is daardoor best lastig. Moet ik kiezen voor een cv-ketel of toch al een warmte pomp?

Met de Remeha GasLos Garantie maakt u nu de juiste keuze en bent u klaar voor morgen. Gaat in de toekomst uw wijk verplicht van gas af, dan nemen wij uw cv-ketel terug en krijgt u een gegarandeerde korting op een nieuw, duurzaam systeem dat past bij uw woning.

Profiteer t/m 31 december 2020 van dit unieke aanbod. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op remeha.nl/gaslosgarantie of laat u verder informeren bij Van Eijk Installatietechniek.

Advertentie facebook tijdlijn Reinigen van de ventilatiekanalen

Het regelmatig laten reinigen van uw ventilatiesysteem kan veel ongemakken voorkomen, zoals allergische reacties. Luchtbehandelingssystemen zorgen over het algemeen voor een gezond binneklimaat. Echter kan zich in de loop van de tijd stof en vuil ophopen op plekken waar de luchtstroom niet optimaal is. Wij hebben de kennis en de materialen in huis om problemen snel te verhelpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Advertentie facebook tijdlijn Reinigen van de ventilatiekanalen