Remeha Tzerra Plus 28C CW4

Zeer energiezuinige combi hr-ketel

De Remeha Tzerra Plus serie heeft de betrouwbare kwaliteit van de Tzerra serie maar met een aantal extra winstpunten. Dankzij de extra energiezuinige modulerende pomp kan u tot wel € 50,- per jaar extra besparen op uw gasverbruik. De Tzerra M 28c Plus CW4 heeft een vermogen voor centrale verwarming tot 24,8 kW en levert maximaal 13 liter warm water per minuut bij een tapcapaciteit van 40°C.

Kleine, stille en betrouwbare ketel

De Remeha Tzerra M 28c Plus CW4 weegt slechts 19 kg en is dankzij de kleine afmetingen bijna overal in uw woning te plaatsen. De ketel bestaat uit vier hoofdmodules met als resultaat een zeer betrouwbare cv-ketel. De kans op storingen is hierdoor tot een minimum beperkt. Daarnaast beschikt de Tzerra Plus versie extra bedien- en regeltechnische mogelijkheden.

Installatie en aansluitmaterialen

De Remeha Tzerra M 28c Plus CW4 is bij Van Eijk Installatietechniek verkrijgbaar voor € 1.595,-inclusief dakdoorvoer en alle aansluitmaterialen.

Welke ketel past het beste bij u?

Het uitkiezen van een cv-ketel is een lastige keuze. Onze adviseurs helpen u graag vrijblijvend bij het uitkiezen van de juiste ketel.

 Contactformulier

    BEL ONS DIRECT

TZERRA PLUS HR