Over ons

van eijk 01

Veiligheid voorop

In de installatietechniek staat veiligheid voorop. Daarom is al het personeel bij Van Eijk Installatietechniek gediplomeerd. Bovendien volgen onze installateurs regelmatig bijscholingscursussen om hun kennis up-to-date te houden. Zodoende werken we met actuele kennis, gekeurd gereedschap en gekwalificeerde materialen aan uw installatie. Het bewijs daarvan is ons VCA-certificaat. Kortom: Bij Van Eijk Installatietechniek kunt u er op vertrouwen dat de werkzaamheden vakkundig zijn uitgevoerd. Een gerust gevoel!

vca


Kwaliteit

Om veiligheid te waarborgen is kwaliteit nodig. Van Eijk Installatietechniek is dan ook aangesloten bij de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland. Binnen deze stichting werken opdrachtgevers, aanbieders en overheden samen aan een gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten en diensten. Verder zijn we gastechnisch, watertechnisch en verwarmingstechnisch gediplomeerd en voeren we alle werkzaamheden en leveranties uit onder de strenge voorwaarden van branchevereniging UNETO-VNI.

KvINL          lid techniek nederland

van eijk 04

van eijk 03

Ketelonderhoud volgens OK CV

De belangstelling voor duurzaam energieverbruik groeit. Uiteraard mag zuinigheid niet ten koste gaan van de veiligheid. Om dat te waarborgen voert Van Eijk Installatietechniek het label OK CV. Dit label laat zien dat we voldoen aan de strengste eisen rondom de inspectie en het onderhoud aan cv-ketels. Onze gediplomeerde Energie Service Specialisten voeren het ketelonderhoud bij u thuis uit volgens de voorschriften van de fabrikant. Elke onderhoudsbeurt wordt geregistreerd in een landelijke databank. Vervolgens controleert de Stichting OK CV regelmatig of het onderhoud verloopt volgens de regels.

Logo OK CV  RGB


Familiebedrijf Van Eijk

In 1930 begon Jan van Eijk als fietsenmaker in Bergambacht. Zijn bedrijf werd in 1956 overgenomen door Henk van Eijk die er een smederij van maakte. Uiteindelijk specialiseerde Dirk van Eijk de smederij tot Van Eijk Installatietechniek. In totaal werken er negen specialisten die allemaal in de regio wonen. Al ruim tachtig jaar staat Van Eijk Installatietechniek in de regio bekend om de persoonlijke benadering, service en vakmanschap.

          

van eijk pand opening 2