Totaalpartner voor uw sanitair

van eijk installatietechniek030

Van Eijk Installatietechniek is uw totaalpartner voor de montage en levering van uw sanitair. Na een bezoek aan onze winkel verwijzen wij u door naar een sanitair showroom en aansluitend bestellen wij voor u de materialen, bewaken de levering en verzorgen de plaatsing. Van Eijk Installatietechniek installeert ook eventuele bijkomende zaken zoals vloerverwarming of airconditioning.

Winkel

In onze winkel in Bergambacht krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden in sanitair, (design)radiatoren, kranen en nog veel meer. Het is een kleine greep uit het complete aanbod van onze leveranciers. Daarom hebben we ook foto- en filmpresentaties die helpen bij het maken van uw keuze. U bent van harte welkom in onze winkel. Wij zijn geopend tijdens kantooruren en op afspraak. Onze specialisten geven u deskundig en onafhankelijk advies.

Woningbouw en utiliteitsbouw

Van Eijk Installatietechniek levert en installeert sanitaire voorzieningen voor zowel woning- als utiliteitsbouw. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden door te nemen.