VACATURE WERKVOORBEREIDER

Als werkvoorbereider heb je een sleutelpositie binnen het team. Je fungeert als het ware als rechterhand van de directie en onderhoud contacten met andere afdelingen zoals planning, inkoop en administratie. In overleg met de directie ben je degene die zorgt dat monteurs weten waar ze moeten zijn, dat het juiste materiaal op tijd besteld en aanwezig is. Je hebt contact met klanten en opdrachtgevers over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt dat tekeningen en werkorders beschikbaar zijn en je kan calculaties maken. Door je flexibele instelling ben je in staat snel te reageren op vragen van monteurs of klanten en je rapporteert direct aan de directie.

Verder is het van groot belang dat je alles juist verwerkt in de administratie.

Wat wij vragen:

Een achtergrond in de installatietechniek is een pré. Dit kan zijn als monteur toe aan een “binnen” functie maar ook als schoolverlater van een technische opleiding kom je voor deze functie in aanmerking. Belangrijk is het hebben van een leergierige instelling. Je moet goed overweg kunnen met computers en de MS-Office programma’s Outlook, Excel en Word. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en bent representatief in voorkomen en handelen en je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden:

Een afwisselende en uitdagende functie met goede doorgroeimogelijkheden, een prettige werksfeer, ruime studiefaciliteiten, een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Kortom een fantastische baan in een geweldig bedrijf en we zien uit naar jouw sollicitatie!

Solliciteren?

Top! Vul het formulier in en upload je cv.

 

 

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Met het verzenden van dit formulier ga ik akkoord met de Privacyverklaringvan Van Eijk Installatietechniek.

Invalid Input